Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Κατσουράνης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»!


Τον Ολυμπιακό θεωρεί ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κώστας Κατσουράνης. Στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 6ης αγωνιστικής, ο μέσος του Παναθηναϊκού στήριξε την παραπάνω δήλωση στο γεγονός ότι ο «αέρας» της περσινής επιτυχίας του νταμπλ, είναι λογικό να δίνει στους «ερυθρόλευκους» τον τίτλο του φαβορί από την αρχή της νέας περιόδου.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί. Φαβορί είναι πάντα ο προηγούμενος πρωταθλητής, άρα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός. Όμως εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα, θα χτυπήσουμε τον τίτλο, είμαστε ικανοί γι` αυτό και μπορούμε. Σημασία έχει για το πρωτάθλημα όλες οι ομάδες να το παίξουν στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στο γήπεδο να παίζουν ποδόσφαιρο και μόνο εκεί. Να γίνει δίκαιο πρωτάθλημα για όλους και στο τέλος να χειροκροτήσουμε τον πρωταθλητή», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στον άμεσο εγκλιματισμό του στο «τριφύλλι»:

«Το περίμενα οτι θα έχω εύκολη προσαρμογή, αλλά και γενικά όλοι οι νέοι παίκτες προσαρμόστηκαν γρήγορα. Παίζει ρόλο το καλό κλίμα, αλλά και ο προπονητής και οι καλές συνθήκες δουλειάς». Καλύτερη αρχή με το 6 στα 6 στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι «πράσινοι». Ποια είναι όμως η άποψη του διεθνούς χαφ; «Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με την Καβάλα, που είναι καλή ομάδα, παίζει καλά και χάνει δύσκολα, ιδίως στην έδρα της. Εμείς πρέπει να νικήσουμε και βήμα - βήμα όλα θα έρθουν».

Το βραβείο ανέλαβε να παραδώσει στον «Κατσούρ», ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», Τάκης Λουκανίδης: «Τον Κώστα τον παρακολουθώ από τότε που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Τότε βέβαια δεν ήταν τόσο έμπειρος, όπως τώρα, αλλά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Είναι κυρίως μεσοαμυντικός, αλλά δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για γκολ. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και εύχομαι να φτάσει ακόμα πιο ψηλά», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: