Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Βρύζας: «Δεν το φαντάστηκα ποτέ»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ό,τι θα έφθανε η ώρα να αναλάβω αυτά τα καθήκοντα του προέδρου». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας στον ομόλογο του στον Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή στην πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών.

«Πρόεδρε, όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ και την πρώτη φορά σαν ποδοσφαιριστής αλλά και αργότερα στην δεύτερη φορά, δεν φαντάστηκα ποτέ ό,τι θα έφθανε η ώρα να αναλάβω αυτά τα καθήκοντα του προέδρου. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι και είμαι στην θέση αυτή. Μπορεί να είμαι άπειρος σαν παράγοντας, αλλά θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για το καλό της ομάδας. Δεν γίνεται να κάνω διαφορετικά πλέον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρύζας.

Ο Θανάσης Κατσαρής από την πλευρά του, είπε: «Ζήση είσαι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα στους καιρούς μας. Θέλω να με αισθάνεσαι κοντά σου κι εμένα και όλη την διοίκηση του ερασιτέχνη. Ότι πρόβλημα έχεις και μπορώ να δώσω συμβουλή ή λύση να με καλείς ακόμα και στα 2 τα χαράματα. Όπως έκανε ο Θόδωρος και όπως είχαμε στηρίξει την συνεργασία μας σε όλα τα προηγούμενα χρόνια με τον Ζαγοράκη με τον οποίο δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα».

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Μάλιστα, συμφωνήθηκε, πως σύντομα, μόλις η καινούργια κυβέρνηση αναλάβει έμπρακτα τα καθήκοντα της και οριστούν οι επί μέρους αρμόδιοι για τον αθλητισμό, να γίνουν και πάλι οι απαραίτητες επαφές για τα φλέγοντα ζητήματα όπως η ρύθμιση των χρεών και οι προοπτικές κατασκευής νέου γηπέδου.

Αραβικό ενδιαφέρον για Λίνο

Ενδιαφέρον από ομάδες του Κατάρ και του Κουβέιτ για τον Λίνο προέκυψε τις τελευταίες ώρες. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι έχουν προσεγγίσει τον μάνατζερ του. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: