Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τελειώνει μέχρι την Παρασκευή

kokkalis_nea.jpgΝέες επαφές έγιναν την Τετάρτη ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για την πώληση του 50 % της «Καραϊσκάκης ΑΕ» και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Κύπριο επιχειρηματία. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

«Πρόθεσή μας είναι να έχουν τελειώσει τα πάντα μέχρι την Παρασκευή χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι είναι και σίγουρο κάτι τέτοιο. Υπάρχουν συνεχείς επαφές και διαβουλεύσεις και εφόσον ολοκληρωθούν θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο επίσημα», έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ. Όλα πάντως δείχνουν ότι ως την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το θέμα και την επόμενη εβδομάδα ίσως δοθεί συνέντευξη Τύπου, παρουσία των Κόκκαλη και Λαυρεντιάδη.

Όσον αφορά στο θέμα των τετραγωνικών μέτρων που θα κερδίσει ο Ολυμπιακός από την αλλαγή των συντελεστών δόμησης του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα είναι τελικά 4.500 τμ, αλλά 6.400 τμ. Η πολιτεία έχει την νομοθετική υποχρέωση να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό ότι και στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο του Βοτανικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: