Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

«Σειρήνες»

skoko2.jpgΟι άνθρωποι της Μπολόνια έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Νάτσο Σκόκο ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Σεμπάστιαν Σάχα. Συνεχίζονται τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αγγλικού Τύπου για τον Κριστιάν Νέμεθ και την αξία του.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Νάτσο Σκόκο τον οποίο παρακολουθούν στενά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με του Πανθρακικού εφόσον ο παίκτης της ΑΕΚ είναι σε θέση να αγωνιστεί έπειτα από το οικογενειακό δράμα που είχε (με τον θάνατο της θείας του και της γιαγιάς του).

Οι ιθύνοντες του Ιταλικού συλλόγου αναγνωρίζουν την αξία του παίκτη και φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν «γη και ύδωρ» και να κάνουν επίσημη κίνηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Σεμπάστιαν Σάχα ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων όπου αγωνίζεται ο Βαγγέλης Μόρας. Ο λατινοαμερικανός πορτιέρο βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Μπολόνια και δεν αποκλείεται οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας να «χτυπήσει] το συγκεκριμένο μεταγραφικό «πακέτο».

Πλέκουν το εγκώμιο του Νέμεθ

Λίρα εκατό φαίνεται ότι έχει «χτυπήσει» η ΑΕΚ στην περίπτωση του Κριστιάν Νέμεθ και ο Αγγλικός Τύπος κάνει συνεχείς αναφορές στην αξία του παίκτη. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που κάνει και η Αγγλική ιστοσελίδα Just football στους Ούγγρους που έχει η Λίβερπου λ στο ενεργητικό της και θέτει υπό αμφισβήτηση την επιλογή των «ρεντς να παραχωρήσουν ως δανεικό τον συγκεκριμένο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: