Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

"Αρέσει στον Ζίκο ο Μαντσίνι"


Ενα όνομα που απασχόλησε αρκετά τους πρωταθλητές το καλοκαίρι που μας πέρασε επανήλθε στο προσκήνιο. Σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας "Goal.com" ο Αμαντίνο Μαντσίνι συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα μετά και από την πρόσληψη του Ζίκο στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων".
Ο Αμαντίνο αρέσει στον Ζίκο και τον θέλει στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή και μετά την είδηση ότι ενδιαφέρεται το Αμβούργο για τον παίκτη, ενεργοποιήθηκαν πάλι στην ομάδα του Πειραιά", αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ...

Οι πειραιώτες σαφώς και θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον βραζιλιάνο άσο της Ιντερ, ο οποίος δεν έχει πολλές συμμετοχές στην ομάδα του Μιλάνο, όμως ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν θέλει να αφήσει το Καμπιονάτο.

Λεντέσμα: Εχουμε καρδιά πρωταθλητή
Στο μεταξύ, ο Κριστιάν Λεντέσμα με δηλώσεις του στην "Sportday" αναφέρθηκε στα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό τον Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες ομάδες, λέγοντας: "Μα φυσικά η καρδιά του πρωταθλητή και το πνεύμα νικητή που διακρίνει την ομάδα μας. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και έχουμε μια πολύ δυνατή και "καυτή" έδρα, που ο κόσμος μας την κάνει ακόμα πιο δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και το φετινό πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση: "Νιώθω πολύ καλά, παρά τα πολλά παιχνίδια, αισθάνομαι δυνατός και θέλω να παίζω, δεν έχω πρόβλημα", είπε ο "λύκος" προσθέτοντας επίσης το εξής: "Δεν φοβάμαι μήπως βγάλω κάποιον τραυματισμό. Πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα".

Κλείνοντας μίλησε για τον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Ζίκο, λέγοντας: "Δείχνει πως είναι πολύ καλός προπονητής και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όλοι οι παίκτες. Πιστεύω πως θα πάμε καλά μαζί του και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο".

Προχωράει του Λαυρεντιάδη
Στην τελική ευθεία μπαίνει η αύξηση -κατά 26 εκατ. ευρώ- του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά και την έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Στην διαδικασία θα συμμετάσχει ο πρόεδρος της ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύπριος επιχειρηματίας θα δώσει έντεκα εκατ. ευρώ, ενώ σε αντάλλαγμα θα περάσει στα χέρια του, περίπου το 10% της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: