Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ο ...θεριακλής Ντιεγκίτο !

maradona_ethniki.jpgΗ Αργεντινή κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια και οι φήμες θέλουν Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να παραιτείται από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ωστόσο ο ίδιος έβαλε τέρμα στα σενάρια και κατακεραύνωσε τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι θα προτιμούσαν να ήταν για τσιγά παρά να μίλαγε μαζί τους.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν απολαυστικός στις δηλώσεις του «Δεν πρόκειται να τα παρατήσω ή να φύγω. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ζητώ από τον Τύπο λίγο σεβασμό. Το μόνο που είπα είναι ότι μετά τα παιχνίδια των προκριματικών θα συναντηθώ με τον Χούλιο Γκροντόνα (πρόεδρος της ομοσπονδίας) για να συζητήσουμε τι έγινε μέσα στον χρόνο. Θα μπορούσα τώρα να κάπνιζα ένα τσιγάρο από το να ήμουν εδώ μαζί σας (δημοσιογράφοι). Είχα μια συνάντηση με τους παίκτες και τους είπα ότι δεν είναι αλήθεια καθώς το είπε ένας δημοσιογράφος στον Ντεμικέλις και ήρθε ο παίκτης μου να με ρωτήσει. Την ημέρα που θα φύγω θα σας το πω».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει ως βασικός κόντρα στο Περού ο Ιγκουάιν καθώς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Παλέρμο και τον Τέβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: