Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Υποτονικό το ενδιαφέρον για Εθνική

ethnikipanig.jpgΜικρή είναι η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Λέτονία καθώς μόλις 8.000 εισιτήρια για την ώρα έχουν βρει... κατόχους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Φάνη Γκέκα «Νιώθουμε μόνοι μας». Τελευταία προπόνηση σήμερα το απόγευμα με τον Ότο Ρεχάγκελ να έχει κάποια διλήμματα για την αρχική ενδεκάδα.



Δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον αυριανό αγώνα με την Λετονία οι οπαδοί της Εθνικής Ελλάδας καθώς έχουν διατεθεί μόλις 8.000 εισιτήρια. Ο αριθμός τους κρίνεται μικρός για την κρισιμότητα του αγώνα και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αύριο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρίσκονται περίπου 20.000 φίλαθλοι.

Έτσι όπως όλα δείχνουν η «γαλανόλευκη» δεν θα έχει την έντονη στήριξη των φιλάθλων σε ματς όπου το συγκρότημα του Ρεχάγκελ χρησιμοποιεί ως έδρα κάποιο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣπορ fm ο Φάνης Γκέκας επισήμανε «νιώθουμε να είμαστε μόνοι μας. Ο κόσμος έρχεται μόνο στα καλά παιχνίδια ή όταν η ομάδα καταφέρνει κάτι μεγάλο. Δεν περιμένω να γεμίσει το γήπεδο. Εξάλλου το ΟΑΚΑ είναι αρκετά μεγάλο για να γεμίσει. Μακάρι να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να μας συμπαρασταθεί. Εμείς θα παίξουμε για τον κόσμο που θα έρθει και για τους εαυτούς μας».



Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ότο Ρεχάγκελ είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βγάζει κανονικά το χτεσινό πρόγραμμα ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Άλεξ Τζόρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: