Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Αντριάνο ναι, Μαντσίνι όχι

adriano_mancini.jpgΟι πρώτοι υποψήφιοι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν χαμηλούς τόνους. Σε ότι αφορά τον Αντριάνο, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν προσεκτικά αυτή την περίπτωση, ενώ με την αντίστοιχη του Αμαντίνο Μαντσίνι πολύ δύσκολα θα ασχοληθούν.

Ο Αντριάνο όπως είναι πλέον γνωστό βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για τον Ιανουάριο, ωστόσο στον Ολυμπιακό αν δεν γίνουν πρώτα οι κατάλληλες εισηγήσεις από τον Ζίκο δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Οι άνθρωποι του συλλόγου παρακολουθούν διακριτικά το θέμα του 28χρονου άσου της Φλαμένγκο και περιμένουν να δουν αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να χτυπήσουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Βραζιλία εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Αντριάνο, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν το έδαφος είναι πρόσφορο για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής. Αν ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα και ο Ζίκο εισηγηθεί, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στέλνουν Μαντσίνι

Το όνομα του Αμαντίνο Μαντσίνι ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος άσος, ήταν ανένδοτος το καλοκαίρι να έρθει με την μορφή δανεισμού στην ελληνική ομάδα, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com οι «ερυθρόλευκοι» επανέρχονται για τον αριστερό χαφ της Ίντερ. «Μετά την είδηση για ενδιαφέρον του Αμβούργου, ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάλι τον Μαντσίνι, τον οποίο θέλει ο Ζίκο».

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ναυάγιο με τον Φερναντίνιο βρίσκονται και πάλι σε αναζήτηση παίκτη για τη αριστερή πτέρυγα. Παρότι ο Μαντσίνι είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί με την Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν του δίνει το δικαίωμα να παίξει για λογαριασμό του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, παράγοντας αρνητικός για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: