Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ο Φερέρα απαντά στους αμφισβητίες

Επιμέλεια-Τenorio

Έντονη κριτική ασκείται στη Γιουβέντους και στον προπονητή της, Τσίρο Φεράρα, εξαιτίας του αρνητικού σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για κρίση. Απέχουμε μόλις δυο βαθμούς από τη κορυφή», δήλωσε ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», απαντώντας στους αμφισβητίες.

Η Γιουβέντους στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της είχε τρείς ισοπαλίες και μια ήττα με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιεύματα έντονης κριτικής για την ομάδα του Τορίνο. Ο Φεράρα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τόσο τον ίδιο όσο και τους ποδοσφαιριστές του δηλώνοντας « είναι αλήθεια ότι δεν διανύουμε μια καλή περίοδο ιδιαίτερα αν τη συγκρίνουμε με το ξεκίνημα μας . Είμαστε όμως κοντά στη κορυφή και πάντα γνώριζα ότι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές».

Αρκετά δημοσιεύματα επιρρίπτουν τις ευθύνες για την κακή κατάσταση της Γιουβέντους στον 42χρονο τεχνικό καταλογίζοντας του το γεγονός ότι η φιλικές σχέσεις του με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του τον επηρεάζουν στις επιλογές του. Ο Φεράρα αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες τονίζοντας με νόημα ότι «μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι επιλογές μου προέρχονται από το μυαλό μου και όχι από τη καρδιά μου, πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: