Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

«Φλερτάρει» Κάμπελ η «Κυρία»…


Στο Τορίνο και την «αγκαλιά» της «Γηραιάς Κυρίας» δεν αποκλείεται να βρει… παρηγοριά, ο ταλαιπωρημένος Σολ Κάμπελ. Ο 35χρονος Άγγλος αμυντικός -μετά την πρόσφατη «περιπέτεια» του με την Νοτς Κάουντι- φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους, η οποία, ωστόσο, σκοπεύει να του προτείνει συμβόλαιο βάσει συμμετοχών.

Ο Κάμπελ βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία, με αφορμή την επεισοδιακή σχέση του με τη Νοτς Κάουντι, αλλά και το ότι αποφάσισε να την εγκαταλείψει, μετά από ένα μόλις παιχνίδι με τη φανέλα της. Τα δημοσιεύματα, δε, εξακολούθησαν να ασχολούνται μαζί του και έπειτα από αυτό, αναζητώντας ανάμεσα στις Χαλ, Πόρτσμουθ και Γουλβς, τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Ένας «σταθμός», όμως, που δεν αποκλείεται να μη βρίσκεται τελικά στο Νησί, καθώς η Γιουβέντους φέρεται να βλέπει στο πρόσωπο του μια εξαιρετική -αν και προσωρινή- λύση για το κέντρο της άμυνας της. Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως ιταλικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους «μπιανκονέρι» έτοιμους, να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον 35χρονο, εκείνοι φέρονται διατεθειμένοι να εξασφαλιστούν από πιθανά «καπρίτσια» του στο μέλλον, προσφέροντας του συμβόλαιο με όριο συμμετοχών.

Σημειώνεται πως ο Κάμπελ σκοπεύει -εφόσον του επιτραπεί- να προπονείται με την Άρσεναλ μέχρι να βρει ομάδα, ενώ σημαντικό κριτήριο για την τελική του επιλογή, αναμένεται να αποτελέσουν εγγυήσεις, από τους ενδιαφερόμενους, ότι θα υπολογίζεται ως βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: