Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Πιστεύουν στη νίκη οι Λετονοί


Ο Βερπακόφσκις πανηγυρίζει Tεράστια απώλεια χαρακτήρισε ο τεχνικός της εθνικής Λετονίας, Αλεξάντερ Στάρκοφς, τη μη συμμετοχή του Βιτάλις Αστάφιεφς στον καθοριστικό σαββατιάτικο αγώνα με την Εθνική μας ομάδα. Ο αρχηγός των αντιπάλων μας δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και έτσι θα χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μάρτιν Ράιμ, συμπληρώνοντας 157 συμμετοχές.

Παράλληλα, ο Στάρκοφς έστειλε το δικό του μήνυμα για νίκη κόντρα στην Ελλάδα. "Πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε. Δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο", τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Λετονών.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του "δικού" μας, Μάρις Βερπακόφσκις. Ο επιθετικός του Εργοτέλη, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον πρώτο αγώνα και θα καταφέρει αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη.

"Σέβομαι τον αντίπαλο, αλλά η ομάδα μου μπορεί να κερδίσει, παίρνοντας τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Μη μας ξεγράφεται. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Τέλος έπλεξε το εγκώμιο των Καραγκούνη και Σαμαρά, τονίζοντας ότι είναι οι πιο επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: