Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Παραμένουν τα προβλήματα στον Αρη


Ο Νάτσο Γκαρσία μπροσαθεί να αποφύγει τον Κριπιντήρη Ο Νάτσο Γκαρσία δεν είναι έτοιμος και κανείς δεν θα τον πιέσει για να επανέλθει. Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για τον Αρη. Οι Ναφτί, Γκιάρο, Γκαρσία υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί σε οια κατάσταση βρίσκονται και πόσο ακόμη θα χρειαστεί για να επανέλθουν στις υποχρεώσεις της ομάδας τους. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Αρης θα υπολογίζει σύντομα τους δύο πρώτους.

Για την αναμέτρηση που θα ακολουθήσει, μετά από μία εβδομάδα, οι κίτρινοι θα έχουν στην άμυνα τον Ρονάλντο Γκιάρο και ίσως τον Ναφτί στη μεσαία γραμμή.

Όσο για τον Νάτσο, θα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν δύο τουλάχιστο εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία του και να ετοιμαστεί για την επανεμφάνισή του.

Οι δύο πρώτοι, λοιπόν, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και θα προλάβουν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.

Ο Μαζίνιο ζήτησε και πήρε άδεια από τη διοίκηση για ένα ταξίδι που ήταν απαραίτητο να κάνει στην πατρίδα του.

Προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να πάει στη Βραζιλία για να διευθετήσει τις επίγουσες προσωπικές του υποθέσεις. Θα επιστρέψει μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ντονάτο ανέλαβε εξ ολοκλήρου δράση και καθοδηγεί στη μίνι προετοιμασία την ομάδα, χωρίς φιλική αναμέτρηση στο πρόγραμμα.

Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου τραυματίστηκε σε προπόνηση της εθνικής του. Ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως διαμηνύει ο ίδιος από την πατρίδα του και δεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός ομάδας όταν με το καλό επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πρωινή προπόνηση έχει ολοκληρωθεί και είναι η πρώτη της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: