Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Τον «έσωσε» ο Ζορμπάς!

ofiserres.jpgΟ Ζορμπάς ήταν ο παίκτης του έδωσε το... φιλί της ζωής για τον ΟΦΗ στο 93' στον σημερινό αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο άδειο -ελέω τιμωρίας των Κρητικών- Γεντί Κουλέ. Οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν με 1-0, βρέθηκαν να χάνουν με 2-1, για να ισοφαρίσουν στο τέλος στο 2-2 στο ματς, με το οποίο ξεκίνησε η 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής.


Έναν ιδιαίτερα συναρπαστικό αγώναν είδαν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το σημερινό ματς του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό στο άδειο Γεντί Κουλέ. Ο γηπεδούχος ΟΦΗ πήρε... κεφάλι στο σκορ με σούτ του Αγρίτη στο 48', όμως ο Πανσερραϊκός με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 82' και σούτ του Αθανασιάδη στο 83' έκανε την ανατροπή και το 1-2.

Οι Κρητικοί βγήκαν μπροστά, πίεσαν και στο 93'... λυτρώθηκαν με σούτ του Ζορμπά. Οι δύο ομάδες μάλιστα είχαν δοκάρια: ο ΟΦΗ με τους Κοκκινάκη και Νατσούρα και ο Πανσερραϊκός με τον Αθανασιάδη.

ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Κωνσταντινίδης, Κιάσσος, Μπαρκάουαν, Οργκανίστα, Βλόνταρτσικ (73' Πέσιτς), Ζορμπάς, Αγρίτης (49' λ.τ Περογαμβράκης), Μπουτ (64' Καρακατσάνης), Κοκκινάκης, Νατσούρας.
Πανσερραϊκός: Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Σκάγκλια (87' Παγώνης), Ριμόλντι, Λεοζίνιο, Τάντιτς, Γαλανόπουλος (81' Παπαδόπουλος), Γεωργίου (61' Μ. Όγιος), Παπάζογλου, Αθανασιάδης, Κόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: