Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Παναθηναϊκός λόγω... πτήσεων

katsour.jpgΟ Κώστας Κατσουράνης έφυγε από την Μπενφίκα με προορισμό τον Παναθηναϊκό για λόγους που είχαν να κάνουν με τις πτήσεις στην Πορτογαλία. Ο μέσος του τριφυλλιού φιλοξενήθηκε στην «Ο'Jogo» και τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι η οικογένεια του και για αυτό επαναπατρίστηκε αλλιώς θα έμενε για πολλά χρόνια στη Λισσαβόνα.



Ο «Κατσούρ» αποκάλυψε ότι δεν θα έφευγε από τους «αετούς» της Λισσαβόνας «Πλέον αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Επέστρεψα στην Ελλάδα και είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Μπενφίκα. Το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία είναι συναρπαστικό από όλες τις απόψεις. Ο σημαντικότερος και ο μοναδικός λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα ήταν η οικογένεια μου. Το πρόβλημα με τις πτήσεις ήταν μεγάλο. Αν μπορούσα να ταξιδέψω γρηγορότερα από τη Λισσαβόνα στην Αθήνα τότε θα έμενα στη Μπενφίκα για πολλά ακόμα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα πολλές επιλογές. Αλλωστε δεν είναι και το πιο εύκολο για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μπενφίκα και Γκλάντμπαχ ήταν οι δύο επιλογές για παίξω στο εξωτερικό. Η πρόταση της γερμανικής ομάδας ήταν πολύ καλή, αλλά ο Φερνάντο Σάντος έκανε τα πάντα για να με πάρει στην Πορτογαλία».

Για την φετινή Μπενφίκα:
«Βλέπω μόνο τα αποτελέσματα αλλά μαθαίνω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά. Εφαρμόζεται το σύστημα που ταιριάζει στο ποδόσφαιρο της χώρας και είναι το ίδιο που παίζαμε και εμείς με τον Φερνάντο Σάντος την πρώτη μου χρονιά. Δεν έγινε ποτέ καμιά πρόταση από την Πόρτο. Υπήρξε ένα ενδιαφέρον αλλά τίποτα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: