Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Σλοβένοι για τον Ηρακλή...


Ο Αντώνης Ρέμος... Εκπρόσωπος Σλοβένων επιχειρηματιών προτείνει στον Αντώνη Ρέμο να παραδώσει το μάνατζμεντ της ομάδας και συζητούν το ενδεχόμενο της αγορά των μετοχών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίζεται από την πλευρά του επιφυλακτικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Το θέμα βρίσκεται σε διερευνητικό επίπεδο.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν διαψεύδει την πιθανή του αποχώρηση, κάτι που σημαίνει ότι προκύπτουν ενδιαφερόμενοι που αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αναλάβουν την ομάδα.

Στο προσκήνιο εμφανίστηκε μια ακόμη πρόταση, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει, από την στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει ανοίξει οριστικά τα χαρτιά του.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», αν και υπήρχε η πληροφόρηση, ότι επρόκειτο να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ξεκαθαρίσει το τοπίο παρέμεινε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δήμο Πολύκαρπο και συζήτησαν για αρκετή ώρα πολλά ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Φαίνεται να συζητούνται δύο περιπτώσεις: Ο Αντώνης Ρέμος αναζητεί κάποιον για να τον βοηθήσει οικονομικά από την στιγμή που φαίνεται η κατάσταση δυσκολεύει,

Υπάρχει ακόμη πλάνο να παραχωρήσει την ΠΑΕ και να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας.

Τέλος Αυγούστου, ο Μίλαν Παβλίν, 38χρονος ποδοσφαιριστής, που εκτελεί και χρέη αθλητικού διευθυντή στην Κόπερ, δήλωσε ότι θα αναλάβει πόστο στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δεχτεί κρούση από άνθρωπο που εκπροσωπεί μια ομάδα Σλοβένων επιχειρηματιών.

Πρόθεση των Σλοβένων είναι να εμπλακούν διοικητικά στον Ηρακλή, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν η επιθυμία τους είναι να αγοράσουν ολόκληρη την ΠΑΕ ή να αποκτήσουν ένα μέρος των μετοχών, ασκώντας συνδιοίκηση. Ο Ρέμος επιφυλάχθηκε να απαντήσει οριστικά και αναμένεται να ακολουθήσουν νέες συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: