Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

"Μερικές φορές σκέφτεται λογικά ο Ρεχάγκελ"


Νίκος Λυμπερόπουλος και Χρήστος Πατσατζόγλου στην προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova και στην εκπομπή Νοvasports News, λίγη ώρα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Σκόντα Ξάνθης με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου μάλιστα σκόραρε απέναντι στον ξάδελφό του, Σωτήρη. Ο "Λύμπε" ευχαρίστησε τον κόσμο της ακριτικής ομάδας, που τον χειροκρότησε θερμά ενώ μίλησε και για τον Οτο Ρεχάγκελ και τις κρίσιμες μάχες της Εθνικής μας ομάδας με Λετονία και Λουξεμβούργο.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Γερμανού τεχνικού, λίγες ώρες νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου: "Εχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει. Στην Εθνική καλούνται, μόνο όσοι έρχονται με χαρά. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να έρθει στην ομάδα", ο "Λύμπε" αρκέστηκε να τονίσει: "Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά και στα δύο παιχνίδια. Ευχομαι να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ. Οσο αφορά τη δήλωση του κ. Ρεχάγκελ το μόνο σχόλιο που θέλω να κάνω είναι πως είχε δίκιο ο κύριος Ρεχάγκελ ότι δεν πήγαινα με χαρά στην ομάδα. Και αυτό δείχνει πως μερικές φορές σκέφτεται λογικά".

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους φίλους της Ξάνθης: "Η Ξάνθη και οι φίλαθλοι της αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Να λέτε τα καλύτερα λόγια για αυτήν την ομάδα γιατί το αξίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: