Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ Χωρίς Ίβιτς με Πανθρακικό. Με 5.000 στο ΟΑΚΑ;


Χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς θα αγωνιστεί τελικά αύριο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό.
Από την αποστολή αποκλειστήκαν οι τραυματίες Χαλκιάς, Φιλομένο, Κονσεϊσάο και ο Ίβιτς λόγω του κατάγματος στη μύτη και αποφασίστηκε ο Σέρβος μέσος να μην ακολουθήσει την ομάδα, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο να αγωνιστεί έστω και με προστατευτική μάσκα.

Η 18μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι η εξής: Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

5.000 για ΟΑΚΑ!

Στο μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ και όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί σε πρόσφατη συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους ζήτησε, 5.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου για την 12η αγωνιστική.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου «διψούν» για να βρεθούν στις εξέδρες ενός γηπέδου της Αθήνας σε αναμέτρηση ντέρμπι, καθώς τελευταία φορά που τους επετράπη κάτι τέτοιο ήταν πριν τρία χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ζητήσει εισιτήρια και για τον αγώνα κατά του Παναθηναϊκού αλλά η αστυνομία δεν έκανε δεκτό το αίτημα του συλλόγου από την Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: