Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ράικαρντ: "Κοιτάμε τον Παναθηναϊκό"



Μία ακόμα επίδειξη ανωτερότητας από την Γαλατάσαράι στο Europa League, που επικράτησε εύκολα εκτός έδρας επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου με 3-0.

Οι παίκτες του Φρανκ Ράικαρντ εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία ευελπιστούν να φθάσουν ως τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Αμβούργο.

Ο Ολλανδός τεχνικός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τον στόχο της "Γαλατά", που δείχνει ικανή να εκπροσωπήσει την χώρα της για δεύτερη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά το 2000, όταν είχε κατακτήσει το κύπελλο ΟΥΕΦΑ στην Κοπενγχάγη απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Φρανκ Ράικαρντ δεν σκέφτεται τόσο μακριά και κάνει πιο άμεσα σχέδια που αφορούν τον Παναθηναϊκό και την μεταξύ τους αναμέτρηση την επόμενη αγωνιστική του ομίλου, στο "Αλί Σαμί Γεν".

"Εξ αρχής ο πρόεδρος μού είχε πει πως στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Όμως πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς που έρχεται ξεχωριστά, προκειμένου να ξεπερνάμε ένα εμπόδιο κάθε φορά. Άρα σκεφτόμαστε πρώτα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο και ήμασταν άριστα προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, φτάνοντας στη νίκη που μας εξασφάλισε την πρόκριση", τόνισε ο Ράικαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: