Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Σαβίνι: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»


Συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μέχρι τώρα θητεία του στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά τώρα είναι όλα καλά. Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί παίζω και γιατί είμαστε στην τρίτη θέση πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε. Σιγά-σιγά βρίσκω ρυθμό και ο προπονητής με χρησιμοποιεί τόσο σαν αριστερό μπακ, όσο και σαν στόπερ. Ομολογώ πως προτιμώ να αγωνίζομαι στο κέντρο της άμυνας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός παίκτης του ΠΑΟΚ για να προσθέσει:

«Ολα πηγαίνουν καλά. Η Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Οι υπάρχουν διαφορές στο ελληνικό με το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά έχω αρχίζει και συνηθίζω».

Οι παλιές... αγάπες δεν πεθαίνουν, οπότε δεν θα γινόταν να μη σχολιάσει την πρώην ομάδα του, τη Νάπολι, και τα καλά αποτέλεσμα των τελευταίων αγώνων: «Είναι απίστευτα τα τελευταία παιχνίδια, αλλά πάνω απ'όλα με εξέπληξε η νίκη στην έδρα της Γιουβέντους! Ακόμα και με τη Μίλαν, αν και δεν κέρδισε, όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά».

Τέλος, ο Σαβίνι σχολίασε και τα λόγια του Ντε Λαουρέντις, ο οποίος τόνισε πως δεν έπρεπε να φύγει από τη Νάπολι: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Το είπα και στον ίδιο. Δεν χρειάζεται να πουμε περισσότερα, ξέρετε πως είναι η κατάσταση...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: