Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ανησυχία για τους τραυματίες στην Εθνική



Οκτώ ημέρες απέμειναν για την πρώτη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία στα μπαράζ πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ότο Ρεχάγκελ έχει τέσσερις αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Χαλκιάς και Γρηγόρης Μάκος, με την κατάσταση του πρώτου να είναι πιο σοβαρή από όλους. Ο πολυσύνθετος άσος του Ολυμπιακού είναι πιθανό να χάσει τον πρώτο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο στο ΟΑΚΑ (14/8), ενώ υπάρχει αισιοδοξία για τους άλλους τρεις.

Ο Ότο Ρεχάγκελ αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα, ενώ τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι κλήσεις των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε αυτούς είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, καθώς μετά τον τραυματισμό του Αμανατίδη και την αποχώρηση του Λυμπερόπουλου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει την Τρίτη και την ίδια ημέρα αναμένεται να τους γίνει το εμβόλιο κατά της κοινής γρίπης. Όχι κατά της γρίπης των χοίρων, καθότι υπάρχουν αμφιβολίες για πιθανές παρενέργειες που ίσως επηρεάσουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: