Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Μπέκαμ: "Με σκοτώνει που αφήνω την οικογένειά μου"



"H σκέψη του να μείνω έξι μήνες χωρίς την οικογένειά μου με σκοτώνει". Τάδε έφη Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος με αυτή τη γλαφυρή φράση θέλησε να σχολιάσει την απόφασή του να αφήσει τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στη Μίλαν για να έχει περισσότερες ελπίδες συμμετοχής στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010.

"Το πιο σκληρό πράγμα για μένα είναι που φεύγω και αφήνω την οικογένειά μου για έξι μήνες", ξεκαθάρισε ο Άγγλος διεθνής μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Fox Sports Radio”, και συνέχισε:

"Θα έρχονται να με βλέπουν μία φορά κάθε οκτώ εβδομάδες. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ποια είναι τα συναισθήματά μου απέναντι στους γιους μου και στη σύζυγό μου και ξέρει ότι σιχαίνομαι να μένω μακριά τους.

Είναι ένα πράγμα που με σκοτώνει. Όμως πηγαίνω στην Ιταλία και δεν μπορώ να φέρω μαζί τους δικούς μου καθώς οι γιοι μου έχουν ήδη τακτοποιηθεί στο σχολείο και εγώ και η γυναίκα μου δεν θέλουμε να αλλάξουν περιβάλλον".

Όσο για την αιτία που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την σημαντική απόφαση στη ζωή του, ο 34χρονος πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για το όνειρο της συμμετοχής του με την Εθνική Αγγλίας στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Είναι το μοναδικό κίνητρο που με ωθεί να απομακρυνθώ από την οικογένειά μου. Δεν έχω την εγγύηση ότι θα συμπεριληφθώ στην αποστολή για τη Νότια Αφρική ούτε πηγαίνοντας να παίξω για τη Μίλαν, όμως πρέπει να κάνω ό,τι περνάει απο το χέρι μου για να έχω την ευκαιρία.

Η καριέρα μου ήταν όλη ένα ρωσικό βουνό και θα συνεχίσει να είναι έτσι για τους επόμενους έξι-οκτώ μήνες", κατέληξε χαρακτηριστικά ο 34χρονος σούπερ σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: