Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

«Ούτε ο Μπέκαμ σαν τον Κριστιάνο»



Η καριέρα του και μόνο αρκεί για να δώσει στον λόγο του βαρύνουσα σημασία. Και κατά τον Ζινεντίν Ζιντάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος παίκτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμη καλύτερος κι από αυτόν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ...

«Ηταν το πεπρωμένο του Κριστιάνο να καταλήξει στη Ρεάλ. Είναι ο τέλειος παίκτης γι’ αυτή την ομάδα. Εχει τέτοια ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή ? ούτε καν ο καλός μου φίλος Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί πλέον», δήλωσε ο Ζιντάν, μέλος των «γκαλάκτικος» και πάλι, αλλά σε ρόλο συμβούλου.

«Από τότε που ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής ήλπιζα να καταφέρω να επιστρέψω στη Ρεάλ σε κάποιο ρόλο. Αυτή η ομάδα έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Ο Δον Φλορεντίνο Πέρεθ επικοινώνησε μαζί μου για ένα ρόλο σύμβουλου σε αθλητικά ζητήματα. Ηταν ένα πόστο-όνειρο για μένα, διότι γνωρίζω το ποδόσφαιρο, γνωρίζω και πολύ κόσμο».

Ο Ζιντάν ανακοινώθηκε την 1η Ιουνίου του 2009 ως σύμβουλος του προέδρου της Ρεάλ, ο οποίος και εκλέχτηκε για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο πόστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: