Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής Mε 4-2-3-1 στο "Καραϊσκάκη"


ολοκληρώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.
Ο Σάββας Κωφίδης και οι τεχνικοί συνεργάτες του ακολούθησαν ένα πρόγραμμα με έμφαση στις ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και τακτικής.

Ο Ιβάν Μπόσνιακ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βικτοράς Γιάκομπ απείχε της προπόνησης, καθώς (ως βέβαιος απών λόγω τιμωρίας) προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για να αναρρώσει πλήρως από την ίωση, που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, η "κυανόλευκη" τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει και στην παρουσία των Ματίας Λέκι και Νούνο Πιλότο με τον πρώτο να αναμένεται από την Αργεντινή και τον δεύτερο να επέστρεψε στην Πορτογαλία αφού την περασμένη Κυριακή παρακολούθησε από τις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Κωφίδης επέλεξε την αποστολή του αγώνα, την οποία συγκροτούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, πριν το παιχνίδι, θα προκύψει και η τελική 18άδα: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Γιαννούλης, Ντιέ, Μιλάνο, Παπαστεριανός, Τουμά, Ντίκα, Επστάιν, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Κατσικάς, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Ηλιάδης και Βέλλιος.

Κι όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Κωφίδης; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις 4-2-3-1 με τον Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας τους Κατσιαμπή και Παπαζαχαρία έχοντας στα δεξιά τους τον Μάρτος και στα αριστερά τους τον Γιαννούλη. Στα χαφ οι Ντιέ και Παπαστεργιαννός κι λίγο πιο μπροστά τους στα αριστερά ο Επστάιν, στα δεξιά ο Τουμά και στον άξονα ο Ντίκα με τον Γιάντση στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: