Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό



Ο Fernando Santos ανακοίνωσε μετά από το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague εναντίον του Πανθρακικού. Σ' αυτή συμμετέχουν οι 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Kresic, Κουτζαβασίλης, Abubakari, Cirillo, Garcia, Lino, Moon, Muslimovic, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Χαλκιάς, Filomeno, Conceicao και ο Vladan Ivic λόγω του κατάγματος στη μύτη από το προηγούμενο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο να αγωνιστεί έστω και με προστατευτική μάσκα. Επίσης, αποκλείστηκε και ο Pablo Contreras εξαιτίας των πρόσφατων υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Χιλής.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ

Ο Pablo Contreras κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Χιλής για τους φιλικούς αγώνες εναντίον της Γερμανίας (14/11/2009) και της Σλοβακίας (17/11/2009) που θα διεξαχθούν σε Κολονία και Ζίλινα αντίστοιχα.

Στην εθνική ομάδα των Ελπίδων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης Φώτης, Κουτσιανικούλης Βασίλης και Παπάζογλου Αθανάσιος για τον αγώνα με την Πορτογαλία στο Φάρο στις 17/11/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: