Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Γαλανόλευκος Φάρος: Ακυρώθηκε η εκδρομή για Ουκρανία



Παρά το γεγονός ότι ο Γαλανόλευκος Φάρος ετοιμαζόταν δυναμικά να βρεθεί στο πλευρό της εθνικής ομάδας και στο Ντόνετσκ, ο ιός της γρίπης «χτύπησε» την εκδρομή του συνδέσμου. Για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε να ματαιωθεί η εκδρομή, ωστόσο ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας ενδέχεται έστω και μόνος του να δώσει το παρών στην Ουκρανία.

Με δηλώσεις του τόνισε: «Δυστυχώς αυτή η γρίπη που χτύπησε τους Ουκρανούς, χτυπάει και την εθνική ομάδα γιατί τελικά η Ελλάδα μας θα αγωνιστεί στην Ουκρανία, χωρίς την δύναμή της που είναι οι Έλληνες φίλαθλοι. Το αεροπλάνο θα ήταν γεμάτο, είχαμε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά πως μπορείς να αναλάβεις μία τέτοια ευθύνη. Ελπίζουμε έστω και την τελευταία ώρα η ΦΙΦΑ να δηλώσει άλλη χώρα για να γίνει το ματς».

Η ανακοίνωση: «Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του και τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ευχαριστεί επίσης και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την βοήθεια που μας παρέχουν και αφορούν τις ανακοινώσεις του συλλόγου μας προς τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ μας. Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ήταν πανέτοιμος, έπειτα από συντονισμένες του προσπάθειες να πραγματοποιήσει 4ήμερη εκδρομή συμπαράστασης στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας, με ναυλωμένο ΤΣΑΡΤΕΡ από ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΑΘΗΝΑ με προορισμό το ΝΤΟΝΕΣΚ της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. Όμως λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που υπάρχουν αυτήν την εποχή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, που αφορούν την ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ, λόγοι ασφάλειας όλων των μελών που θα ταξίδευαν μαζί μας, μας κάνουν να ακυρώσουμε το τσάρτερ μας. Καλούμε τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ μας να γεμίσουν το Ο.Α.Κ.Α. και να δώσουν με την φωνή τους την δύναμη που χρειάζονται οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας. Ελπίζουμε οτι οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας θα μας φέρουν την πολυπόθητη πρόκριση, για να συναντηθούμε πάλι όλοι μαζί το καλοκαίρι στα γήπεδα της ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: