Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεν αφήνει τον Εργοτέλη ο Παπουτσάκης



Με τους οργανωμένους οπαδούς του Εργοτέλη συναντήθηκε ο Απόστολός Παπουτσάκης και τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Εργοτέλη. Ο Πρόεδρος του συλλόγου της Κρήτης μίλησε στη «Λέσχη Φίλων "Ντάλτονς"» για τα όνειρα που έχει για την ομάδα και εκείνοι με τη σειρά τους του εξέφρασαν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους λέγοντας: «Πρόεδρε, σε στηρίζουμε και είμαστε μαζί σου. Πιστεύουμε ότι με την παρουσία σου στην ομάδα ο Εργοτέλης θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος στο μέλλον».

Ο ισχυρός άνδρας των Ηρακλειωτών απάντησε: «Θα συνεχίσω να ηγούμαι του συλλόγου και θα μείνω για πολλά χρόνια ακόμα. Μέχρι να κάνω το όραμά μου πραγματικότητα. Μη φοβάστε γιατί δεν πρόκειται να φύγω».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Εργοτέλη απάντησε στο αίτημα των φιλάθλων για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και τους τόνισε πως πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη «πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να πιστέψουμε στη φετινή ομάδα, που είναι η καλύτερη όλων των εποχών».

Τέλος ο Παπουτσάκης για το νέο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο είπε πως περιμένει τη συνάντηση με τον Δήμαρχο του Ηρακλείου για να υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: