Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ανακοίνωση του ΟΑΚΑ για χρέη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!



Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κίμκι για την Ευρωλίγκα (διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών), το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Κέντρου αναφέρει, ως απάντηση δηλώσεων στελεχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ότι «…αποφάσισε την γνωστοποίηση της οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 475.000 ευρώ, εκ των οποίων έχει παραδώσει μεταχρονολογημένες επιταγές ποσού 215.000…,

αφαιρούμενες, λοιπόν, εξακολουθεί να οφείλει 260.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής αφορά εισπράξεις από πωλήσεις εισιτηρίων, το οποίο έχει εισπραχθεί από την ΚΑΕ και δεν έχει αποδοθεί στο ΟΑΚΑ»!

Στη συνέχεια, το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ γνωστοποιεί κατάλογο άλλων οφειλετών, στους οποίους πειλαμβάνονται οι ΕΥΔΕ-ΑΟΕΕ της ΓΓΑ, ΣΕΓΑΣ, ΕΟΕ, ΕΡΤ, ΠΑΕ ΑΕΚ, Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄Εθνικής, ΕΟΚ, ΕΠΟ, ΕΟ Ποδηλασίας. Και καταλήγει με την εξής προειδοποίηση: «Για όλους τους παραπάνω οφειλέτες, αποφασίστηκε όπως αποσταλεί εξώδικο για την τακτοποίηση των οφειλών τους με ορισμένη προθεσμία, προκειμένου να μην τους απαγορευτεί η χρήση των χώρων του ΟΑΚΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: