Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Σισέ: «Όσα περισσότερα γκολ μπορώ»


Ακόμη δεν έχε φτάσει στο top της απόδοσης και της προσφοράς του… Ο Τζιμπρίλ Σισέ υποστήριξε, στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, ότι τα μέχρι τώρα «κατορθώματά» στον Παναθηναϊκό δεν αντικατοπτρίζουν στον απόλυτο βαθμό τις πραγματικές του δυνατότητες. Μπορεί περισσότερα και δείχνει αποφασισμένος να το αποδείξει…

«Με κάνει να νιώθω περήφανος. Είναι πολύ σημαντικό να πιστεύουν ότι είσαι ο σημαντικότερος παίκτης της αγωνιστικής γιατί αυτό σημαίνει ότι ήσουν ο καλύτερος. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι ότι ήμουν ο πολυτιμότερος, αλλά ότι κέρδισε η ομάδα, συνεχίζει να κερδίζει και είναι στην πρώτη θέση», τόνισε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στην μέχρι τώρα του στο «τριφύλλι»:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή μου, αλλά όχι στο 100%. Σίγουρα μπορώ πολύ καλύτερα. Ελπίζω έτσι όπως έχω ξεκινήσει να συνεχίσω και να μπορέσω να επαναλάβω τη σεζόν που είχα το 2003-04 στην Οσέρ, όταν σημείωσα ρεκόρ με 26 γκολ. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Χρειαζόταν χρόνος για να βρεθούμε με τους συμπαίκτες μου και αυτό στη συνέχεια θα φανεί και θα πάμε καλύτερα».

Ερωτηθείς για το αν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή, απάντησε: «Καταλαβαίνω τη σημασία αυτού του παιχνιδιού λόγω της ιστορίας των δύο ομάδων. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιο δύσκολα πολλές φορές είναι τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες, τα οποία επίσης πρέπει να κερδίσουμε. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι την Κυριακή κόντρα στο Λεβαδειακό, όπου καμιά φορά δεν ξέρεις τι να περιμένεις, γιατί επειδή οι αντίπαλοι παίζουν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό το κάνει πιο δύσκολο να τους νικήσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε αυτόν που κατά τη γνώμη του είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Θα επέλεγα τον Γουίλσον Ορούμα της Καβάλας, ο οποίος ήταν και παλιότερα συμπαίκτης μου. Από την ομάδα μου τον Νίνη, με τον οποίο είμαστε και φίλοι κι έχουμε πολύ καλή συνεργασία μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: