Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Φόινικας Σύρου Άρης 0-3 σετ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά από δέκα αγωνιστικές πέτυχε ο Αρης, επικρατώντας με 3-0 σετ του Φοίνικα Σύρου για το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Το τελικό 3-0 ίσως αδικεί τους νησιώτες, οι οποίοι μετά τις τελευταίες προσθήκες παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και μαχητικοί, σίγουρα όμως θα χρειαστεί καιρός ώστε να δέσει η ομάδα και να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη παίζοντας οργανωμένα και δυναμικά πήραν αυτό που ήθελαν φεύγοντας από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο τους ανεβάζει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι κίτρινοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες στο πρώτο σετ φτάνοντας στους 25 πόντους χωρίς να πιεστούν από τους νησιώτες. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Πέτιο Ντραγκίεφ (ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί) ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν στο σκορ καταφέρνοντας να προηγηθούν με 8-2, οι φιλοξενούμενοι όμως ξύπνησαν και πήραν και πάλι τα ηνία στο σκορ διπλασιάζοντας τα σετ τους. Το τελευταίο σετ εξελίχθηκε σε παράσταση για γερά νεύρα με τις δυο ομάδες να παίχνουν πότε η μια και πότε η άλλη κεφάλι στο σκορ, οι κίτρινοι όμως με συντονισμένη προσπάθεια και τον Νίκο Ρουμελιώτη να αναλαμβάνει δράση, έφτασαν στην νίκη και στους τρεις βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: