Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Έρχεται σύντομα ο Φερνάντες

Τα τυπικά απομένουν πλέον, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα ο δανεισμός του Ντάνι Φερνάντες από την Μπόχουμ στον Ηρακλή, αφού οι δύο σύλλογοι έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα. Λεπτομέρειες απομένουν, ώστε ο Ντάνι Φερνάντες να γίνει και πάλι κάτοικος ...Θεσσαλονίκης, αφού η γερμανική Μπόχουμ τα έχει βρει σε όλα με τον Ηρακλή και έτσι ο Πορτογάλος διεθνής τερματοφύλακας θα είναι παίκτης του «Γηραιού» για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού.

Οι «κυανόλευκοι» τηρούν στάση αναμονής μέχρι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται ο Φερνάντες να έρθει μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά τον Νταμιάν Λεντέσμα, η υπόθεση του Αργεντινού μέσου έχει μπει στην τελική ευθεία, αν και η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παλέψει απόψε ο Ηρακλής κόντρα στην ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο.
Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με τον Ματίας Λέκι, ο οποίος επιστρέφει μετά από μακροχρόνια απουσία και θα ηγηθεί στα «μετόπισθεν» των «κυανόλευκων».

Η αποστολή του Ηρακλή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Μπαντής, Μάρτος, Κατσαμπής, Λέκι, Γιαννούλης, Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Επστάιν, Μιλάνο, Μπόσνιακ, Μέλκας, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Κονέ, Τούμα, Γιάντσης, Βέλλιος και Φούφουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: