Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Πήρε τον Βάλντας Τράκις

Την απόκτηση του Βάλντας Τράκις ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός. Ο 30χρονος Λιθουανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τα "Λιοντάρια" και στις Σέρρες ελπίζουν πως θα είναι αυτός που θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Διεθνής 14 φορές (με 2 γκολ), έχει αγωνιστεί στις Τορπέντο Μόσχας και Εκράνας.
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αυριανό αγώνα με το Θρασύβουλο που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε σήμερα ο Αλέξης Μιχαήλ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρο Θεοδωρίδη και τον προπονητή Γκιγέρμο Όγιος, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του. «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Πανσερραϊκός σήμερα περνάει δύσκολες ώρες αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα: Κυριακίδης, Βαλσαμάκης, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Παπάζογλου, Γαλανόπουλος, Ρούτσης, Κωνσταντινίδης, Ριμόλντι, Ανάκογλου, Τάντιτς, Κόντος, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Όγιος, Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Παγώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: