Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ήττα της Ρεάλ από την Μπιλμπάο


Με γκολ του Φερνάντο Γιορέντε η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαν Μαμές".

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, και έκλεισαν την Ρεάλ στην περιοχή της μέχρι που σκόραραν. Μόλις στο πρώτο λεπτό η Μπιλμπάο είχε διπλό δοκάρι σε μία εντυπωσιακή φάση, πρώτα σε σουτ του Γουρπέγκι στο δεξί κάθετο και εν συνεχεία στην επαναφορά στο αριστερό κάθετο από το πλασέ του Τοκέρο. Η μπάλα πέρασε κόρνερ μετά την εκτέλεσή του η Αθλέτικ κέρδισε ένα ακόμη, και από το αριστερό πόδι του Γέστε η μπάλα έφτασε στον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο Σαν Μαμές. H Ρεάλ προσπάθησε να ισοφαρίσει, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς άλλοτε ήταν άστοχοι οι παίκτες της, άλλοτε ο Ιραϊθόθ έκανε σπουδαίες αποκρούσεις.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραιθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Αμορεμπιέτα, Κοϊκίλι, Ορμπάιθ (64' Σουσαέτα), Γουρπέγκι, (83' Ντε Μάρκος) Χάβι Μαρτίνεθ, Τοκέρο, Γέστε, Γιορέντε.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Γκαράι, Αρμπελόα, Λασανά Ντιαρά (70' Γκρανέρο), Τσάμπι Αλόνσο, Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μαρσέλο (59' Γκούτι), Μπενζεμά (77' Ραούλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: