Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Αναστόπουλος vs Κούπερ

Με τον Νίκο Αναστόπουλο να (ξανά)κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ηπειρώτες θα υποδεχτούν το απόγευμα της Κυριακής (16:45, Nova) μία πρώην ομάδα του «Μουστάκια», τον Άρη.

Θέλει να μπει με το δεξί…

Με μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο θέλει να κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στα Γιάννινα γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των Ηπειρωτών και θέλει να το αποδείξει από τον πρώτο του κιόλας αγώνα.

Ο «Αναστό» δεν έχει στην διάθεση τους Στάθη, Βαγγελή, Ζαφειρόπουλο και Σιαλμά, με τον τελευταίο ωστόσο να μην υπολογίζεται ούτως ή άλλως για την συνέχεια. Εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθέντας Αράς, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Ελευθερόπουλος, Μενδρινός, Σίσιτς, Κοντογουλίδης, Ανδράλας, Σαϊτιώτης, Κούσα, Ντάσιος, Μιχαλόπουλος, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Κανακούδης, Σικαλιάς, Τζάνης, Καζναφέρης, Μπουχάν, Σενόνε, Κώτσιος, Βάντερσον και Μαϊστόροβιτς.

Για το σερί του…

Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται ο Άρης που ταξιδεύει στα Γιάννινα με σκοπό να διευρύνει το σερί του και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έχει στην διάθεση του στους τραυματίες Φερνάντες και Ντέιλι, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Νασούτι, την θέση του οποίου θα πάρει στο κέντρο της άμυνας, λογικά ο Κουλουχέρης.

Αναλυτικά η αποστολή: Σηφάκης, Πιοβεζάν, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Κάλβο, Κάμπορα, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Ναφτί, Κόκε, Βαγγέλη, Τζόνσον, Αντού και Πίτου Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: