Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Κωφίδη


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως θα μπορέσουν εύκολα τόσο να νικήσουν όσο και να χάσουν.

«Έγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Τον αντιμετωπίσαμε με παίκτες που έχουν την ποιότητα», ανέφερε αρχικά ο Κωφίδης και πρόσθεσε: «Είχαμε προβλήματα στα μαρκαρίσματα του κέντρου και έτσι ο αντίπαλος ήλεγχε στο μεγαλύτερο μέρος το παιχνίδι.

Σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις ποιοτικά καλές. Έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι αλλά και να το χάσουμε».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφορικά με τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και το πόσο επηρεάζουν την ομάδα σημείωσε: «Όλο αυτό το εξωαγωνιστικό επηρεάζει τους παίκτες. Ακούγονται και λέγονται πολλά, έχουν γενικότερη ανασφάλεια αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ξεχνάνε όλα όσα συμβαίνουν έξω. Χρειάζεται χαρακτήρα να ξεπερνιούνται τέτοιες καταστάσεις».

Ερωτηθείς για τις αλλαγές και το χρονικό σημείο που έγιναν, τόνισε: «Ο Ηλιάδης είχε πρόβλημα τραυματισμού. Θέλαμε ένα αμυντικό χαφ και ήταν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: