Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Μίνιμουμ 15 εκατ. ευρώ!



Ο Νίκος Πατέρας μετά το ΔΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποφάσισε ομόφωνα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας. Αυτό λίγο πολύ ήταν γνωστό. Τα χρήματα αυτά αφορούν το έλλειμμα που υπάρχει στην ΠΑΕ, κυρίως λόγω της μη συμμετοχής της ομάδας στο Champions League. Μάλιστα, το ποσό της αύξησης του ΜΚ θα είναι το λιγότερο 15 εκατ. ευρώ, με όλους τους μετόχους να συμφωνούν και να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διαδικασία!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας μόλις ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, τόνισε: "Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο όπου αποφασίσαμε ομόφωνα για την αύξηση του ΜΚ. Θα ορίσουμε μια εταιρία συμβούλων και μέσα σε 30 μέρες θα καθορίσει το ποσό και την τιμή της αύξησης και μετά θα προχωρήσουμε. Μέχρι τέλους Μαΐου θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το μίνιμουμ θα είναι 15 εκατ. ευρώ και είναι πιθανό να φτάσει και παραπάνω".

-Όλοι οι μέτοχοι είναι σύμφωνοι με την αύξηση του ΜΚ; "Δεν το ξέρω αυτό. Όμως σήμερα τόσο ο κύριος Βγενόπουλος, όσο και ο κύριος Βαρδινογιάννης είχαν στο συμβούλιο ανθρώπους που τους εκπροσωπούσαν και ήταν θετικοί. Όπως είδατε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήρθε ο ίδιος εδώ και ήταν θετικός. Στον Παναθηναϊκό το μόνο ταμειακό έλλειμμα είναι λόγω της μη συμμετοχής μας στο Champions League. Χάσαμε 15 με 18 εκατομμύρια ευρώ επειδή δεν περάσαμε στους ομίλους. Δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα αν είχαμε περάσει".

-Με αυτό τον τρόπο θα "κλείσει" η τρύπα στον προϋπολογισμό, ή τα χρήματα θα πάνε σε επενδύσεις για την ομάδα; "Για να κλείσει η τρύπα χρειάζονται 15 εκ. ευρώ. Αν αποφασίσουν οι μέτοχοι για μεγαλύτερη αύξηση είναι άλλο θέμα αυτό".

-Με το γήπεδο υπάρχει κάποια εξέλιξη; "Προς το τέλος εβδομάδας της εβδομάδας, ο Βαγγέλης Σαμαράς θα κάνει κάποιες ανακοινώσεις".

Παράπονα για Τοροσίδη, διαιτησία
Στο περιθώριο του Δ.Σ., άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε πηγαδάκι που έστησαν με τους εκπροσώπους του Τύπου, εξέφραζαν τα παράπονά τους αναφορικά με το γεγονός ότι ο Τοροσίδης δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα. Κάτι που δεν είχε συμβεί πριν λίγους μήνες με την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Επίσης, σχολίαζαν το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ατρομήτου στο ματς με τον Ολυμπιακός λέγοντας χαρακτηριστικά: "Με τεχνητές αναπνοές κρατιέται ο ΟΣΦΠ στο πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: