Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Σνάουτσνερ: “Το μυαλό μας στον Πανθρακικό”


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ για τη νίκη στα Πηγάδια, αλλά και τη συνέχεια που περιμένει το Δικέφαλο στο φίνις του πρωταθλήματος.
“Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την Ξάνθη, και πολύς κόσμος πιστεύει ότι ήταν μια εύκολη νίκη, αλλά ήταν δύσκολο ματς” δήλωσε αρχικά Πολωνός αμυντικός και συνέχισε: “Είμαστε στο γκρουπ των ομάδων, που μάχεται για την 1η θέση. Παλεύουμε γι’ αυτό και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εκεί. Σίγουρα απομένουν έξι ματς ως τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά εμείς δεν έχουμε το μυαλό μας σε όλα. Μόνο στον επόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό. Μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ομάδες, ας μην ξεχνάμε τι έγινε και τι πάθαμε στα Γιάννενα στο ματς του κυπέλλου”.
Για το αν είδε τα παιχνίδια της Κυριακής, απάντησε: ”Είδα τα παιχνίδια των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αυτό που μας απασχολεί είναι τι κάνουμε εμείς στα δικά μας παιχνίδια”.
Για το αν επιφέρει πίεση η βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ, ο Σνάουτσνερ επισήμανε: “Καταλαβαίνουμε ότι συζητάνε οι φίλαθλοι για πρωτάθλημα, είναι φυσιολογικό να δημιουργεί πίεση. Όμως και από μόνοι μας εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε πίεση για τα αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι”.
Σε ερώτηση για τη δική του αποτελεσματικότητα στην άμυνα, ο Πολωνός άσος τόνισε: “Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος, όλη η ομάδα παίζει για το αποτέλεσμα και αυτήν την αποτελεσματικότητα στην άμυνα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος”.
Όσο για το γεγονός ότι έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις της αμυντικής γραμμής, ο “Μίρο” διευκρίνισε: “Προσπαθώ να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου, σε όποια θέση της άμυνας με χρησιμοποιήσει ο προπονητής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: