Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Καρλίνιος: “Για πιο ψηλά ο Ηρακλής”

Καρλίνιος: “Για πιο ψηλά ο Ηρακλής”

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Καρλίνιος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τη φανέλα του Ηρακλή, στο 4-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη. “Πράγματι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, ήταν μια υπόσχεση των παικτών για αυτή τη νίκη. Δε θεωρώ ότι ήταν εύκολο ματς, ούτε περιμέναμε πως θα ήταν εύκολο. Αλλά η δουλειά που κάναμε μέσα στο γήπεδο μας βοήθησε. Παίξαμε συγκεντρωμένα, δυνατά, ήταν και εκτός έδρας παιχνίδι, και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα” είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος αμυτικός μέσος του “Γηραιού” και συνέχισε: “Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που προσπαθεί κάθε φορά να βελτιώνεται, να παίρνει αποτελέσματα κια να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Πρέπει να κοιτάει ψηλά ο Ηρακλής. Ήδη ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όλη η ομάδα περιμένουμε πως και πως αυτό το ματς, εδικότερα εγώ περιμένω να παίξω σε ένα τέτοιο ματς. Μακάρι να μου δώσει τη δυνατότητα ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός έχει καλές μονάδες, θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”.
Για το ντεμπούτο του σχολίασε: “Στην αρχή όταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν ήμουν ευχαριστημένος κυρίως στα αμυντικά μου καθήκοντα, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου να βρω τις κατευθύνσεις μέσα στο γήπεδο. Σκέφτομαι πια το επόμενο παιχνίδι”.
Μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βραζιλιάνος άσος ανέφερε: “Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα το ελληνικλό, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Δεσμεύομαι να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω τον Ηρακλή. Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.
Όσο για την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει στον Ηρακλή, ο Καρλίνιος επισήμανε “Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όλες οι ομάδες και στο εξωτερικό έχουν προβλήματα. Οι παίκτες δεν αφήνουμε να μας επηρεάσουν αυτά τα προβλήματα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο μέσα στο γήπεδο, για να βοηθάμε τον Ηρακλή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: