Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ισοπαλία στη Φυλή, "φωνάζει" ο Θρασύβουλος


Σαπάνης και Μακρής σε φάση από τον αγώνα Θρασύβουλος-Πιερικός Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Θρασύβουλου με τον Πιερικό, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και κατέκτησαν από ένα βαθμό. Ωστόσο, το ματς στιγματίστηκε από τη φάση του 31' όταν ο Σαπάνης πλάσαρε από κοντά και η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Γουμάγια πριν την απομακρύνει ο Τασίδης, όμως η φάση «χάθηκε» από τον βοηθό Κοντιζά και το γκολ δεν μέτρησε.

Οι Αθηναίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πίεσαν, ενώ από την πλευρά τους, οι Κατερινιώτες παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και έπαιξαν για την ισοπαλία. Τελικά, οι Μακεδόνες κράτησαν το 0-0 και απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό στη Φυλή.

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Πιπίνης, Κόμπο, Αλεξάντροβιτς (80' Μίχος), Τσούτσουρας, Σαπάνης (89' Κλούσενερ), Ντοριβάλ (61' Κόζλεϊ), Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης, Κονέσνι, Χ. Μίχος.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Εξουζίδης, Μακρής (30' Ρέγες), Χατζηζήσης, Τασίδης, Μαρτίνες, Πέντα, Φρέντερικς (60' Κοντέων), Θάνος (85' Γκουγκουλιάς), Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: