Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Εκτός δράσης ο Οουεν


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί να μπήκε για πρώτη φορά βασικός αλλά δεν πρόλαβε να... χαρεί. Ο λόγος για τον Μάικλ Οουεν, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελικό του Λίγκ Καπ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες.

Ο 30χρονος επιθετικός πήρε τη θέση του Γουέιν Ρούνεϊ στο χθεσινό παιχνίδι (28/2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άστον Βίλα, αλλά τραυματίστηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο για να αντικατασταθεί από τον Ρούνεϊ (41'), που πέτυχε το νικηφόρο γκολ των «κόκκινων διαβόλων».

«Δεν είχε παίξει αρκετό καιρό και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος για εκείνον. Επιλέγεις την ενδεκάδα προτού διαπιστώσεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος, αλλά ήταν πολύ βαρύς για τον Μάικλ.

Πληρώσαμε για αυτή την επιλογή. Πιστεύω ότι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας στο πρώτο ημίχρονο. Τα πήγε πραγματικά καλά και πέτυχε ένα γκολ που μας βοήθησε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Όουεν και ο Ράφαελ θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Πιστεύω ότι ο Μάικλ θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: