Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Σε εννέα μήνες επιστρέφει ο Ράμσεϊ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σίγουρος ότι ο Άαρον Ράμσεϊ θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και θα είναι έτοιμος στο τέλος του 2010, εμφανίστηκε ο γιατρός που βοήθησε τον Εντουάρντο να επανέλθει δύο χρόνια πριν.

Ο νεαρός παίκτης της Άρσεναλ έσπασε το πόδι του κατά της διάρκεια της αναμέτρησης με τη Στοουκ το Σάββατο μετά από ένα τάκλιν του Σόουκρος και αρχικά υπήρξαν φόβοι ότι αυτός ο τραυματισμός ίσως του κοστίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Το ιατρικό επιτελείο της Άρσεναλ έχει χειριστεί ξανά τέτοιους τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πιστεύω ότι ο παίκτης με εντατική φυσιοθεραπεία θα είναι έτοιμος σε εννέα μήνες» τόνισε ο Κάλιντ Μπάλοκ (γιατρός σε κλινική του Μπέρμιγχαμ που συνεργάζεται με τους «κανονιέρηδες»).

Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε για τον προβληματισμό του, πού έχει να κάνει με την αντιμετώπιση προς τους νεαρούς παίκτες της ομάδας του από τους αντιπάλους.

«Στο παιχνίδι με την Στοούκ είχαμε τον Φάμπρεγκας, τον Νασρί, τον Ράμσεϊ και τον Έμπουε με μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια. Στην επίθεση ήταν ο Μπέντνερ που δεν έχει κλείσει τα 20. Είναι θαυμάσιο αυτό που καταφέρνουν αλλά αν τους «καταστρέψεις» με τέτοιους τραυματισμούς σε τόσο μικρή ηλικία ίσως να μην συνεχίσουν να παίζουν» τόνισε ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: