Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Προχώρησαν με νίκη Τότεναμ και Λίβερπουλ


Ο Τζέραρντ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Μπλάκμπερν Η Τότεναμ πέρασε και πάλι στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας 2-1 την Εβερτον. Ο Χάρι Ρέντναπ ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον φορμαρισμένο Ρόμαν Παβλιουτσένκο και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, για να φτάσει τα έξι γκολ σε τέσσερα παιχνίδια!
Ηταν το 11' και ο Ντεφόε επιχείρησε ένα σουτ, με τον Ρώσο επιθετικό να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα.
Στο 27' ο Λούκα Μόντριτς με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0. Ωστόσο ένα γκολ του Γιακούμπου Αγιεγκμπένι στο 55' έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Τότεναμ με συντηρητικό παιχνίδι κράτησε την πολύτιμη νίκη.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Μπλάκμπερν, με τον Φερνάντο Τόρες να επιστρέφει στα γκολ, και παραμένει στο κυνήγι της τετράδας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με σουτ του Στίβεν Τζέραρντ από πάσα του Μπεναγιούν.
Στο 40' σε χέρι του Κάραγκερ, η Μπλάκμπερν κέρδισε πέναλτι με τον Κιθ Αντριους να ευστοχεί και να ισοφαρίζει.
Στο 44' όμως ο Φερνάντο Τόρες από μπαλιά του Μάξι Ροντρίγκες πέτυχε το τελικό 2-1.
Η Μπλάκμπερν ήταν δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο το παιχνίδι της έγινε σκληρό.

Η Σάντερλαντ έμεινε στο 0-0 με τη Φούλαμ στην έδρα της και δεν μπόρεσε να ανασάνει βαθμολογικά. Ο Μαρκ Σβάρτσερ έκανε πολλές αποκρούσεις, με κορυφαίες σε φάουλ του Ντάρεν Μπεντ στο πρώτο ημίχρονο και δυνατό αριστερό σουτ του Αλαν Χάτον στην αρχή του δευτέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: