Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Επεισόδιο Μπάντοβιτς-Ντάτολο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c4dd7894156ac5b72ada028bb3bb9ce9_L.jpg?1267422844?1267422844?1267422844Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και ο Αργεντινός άσος αρπάχτηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Ο πρώην παίκτης της Νάπολι ήταν έξαλλος με τον προπονητή του επειδή δεν τον έκανε αλλαγή στο 91΄ και ενώ του είχε κάνει νόημα ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Ο Μπάντοβιτς του εξήγησε ότι δεν μπορούσε να τον βγάλει αφού του το είπε καθυστερημένα και ενώ είχε ήδη σηκωθεί η ταμπέλα με τον Ντάρμπισαϊρ να κατευθύνεται προς τον πάγκο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού όμως μέσα στα αποδυτήρια αντέδρασε και έκανε παρατηρήσεις στον Ντάτολο για την συμπεριφορά του, διότι είχε σχηματίσει την άποψη ότι ο Αργεντινός δεν είχε κάτι σοβαρό και πως απλά φοβόταν μήπως πάθει κάποιο τράβηγμα και χάσει το φιλικό ματς της χώρας του απέναντι στην Γερμανία την Τετάρτη.

Τότε ο Ντάτολο άρχισε να φωνάζει «εγώ δεν πάω πουθενά, θα πάω στην εθνική Αργεντινής, δεν ασχολούμαι», σύμφωνα πάντα με τα όσα διέρρευσαν. Μάλιστα, μέσα στα αποδυτήρια βρισκόταν σε τέτοια ένταση που ξέσπασε σε κλάματα Οι συμπαίκτες του βλέποντάς τον, πίστευαν ότι θα έχασε τον αγώνα της Αργεντινής εν όψει Μουντιάλ, ωστόσο οι γιατροί θεωρούν ότι δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός, ώστε να μην τον αφήσει να παίξει την Τετάρτη.

Πάντως, στον Ολυμπιακό έπειτα από αυτό το περιστατικό επικρατεί προβληματισμός για τον παίκτη καθώς αποδεικνύεται το λατινικό ταμπεραμέντο του. Στο πρώτο του ματς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στη Νέα Σμύρνη αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, στο επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έβγαλε τη φανέλα και στο ματς με τον Ατρόμητο τα έβαλε με τον Μπάντοβιτς που δεν τον έκανε αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: