Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Αμφίβολος ο Πάτο εν όψει Μάντσεστερ


Ο Πάτο και ο Ροναλντίνιο πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου επί της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να χάσει ο Αλεξάντρ Πάτο τον επικείμενο επαναληπτικό ανάμεσα στη Μίλαν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των "ροσονέρι" τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τη Νάπολι (3-1).

Σύμφωνα με τον προπονητή της Μίλαν Λεονάρντο, αναμένεται απάντηση από το ιατρικό τιμ σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού. «Θα δούμε τις επόμενες ημέρες», ανέφερε ο Βραζιλιάνος τεχνικός. «Από τον τρόπο με τον οποίο σταμάτησε, νομίσαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό, αλλά είχε μόλις ξεπεράσει έναν παρόμοιο τραυματισμό και είναι πιθανό απλά να ανησύχησε», συμπλήρωσε.

Οσο για το αν θα παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ στις 10 Μαρτίου, ο Λεονάρντο εμφανίστηκε επιφυλακτικός. "Δεν θέλω να επικεντρώσω την προσοχή στην παρουσία του Πάτο, αν και στο ματς αυτό με τη Νάπολι είχε εκπληκτική παρουσία. Πιστεύω πάντως ότι έχουμε τις εναλλακτικές και αν τελικά αναγκαστούμε να παίξουμε χωρίς αυτόν, θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να καλύψουμε την απουσία του", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: