Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ανδρέας Παντελή-«Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη…»

«Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη…»

Ο Ανδρέας Παντελή βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην Τρίπολη, συνοδευόμενος μάλιστα από τον Αντώνη Ρέμο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα του Ηρακλή κόντρα στον Αστέρα. Η κοινή παρουσία τους στην πόλη της Τρίπολης είναι γεγονός πώς από μόνη της αλλάζει οριστικά τα δεδομένα. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο οργανωμένος κόσμος της ομάδας θέλει από τον Αντώνη Ρέμο να τοποθετηθεί δημόσια. Κάτι που είναι αλήθεια, ότι δεν έχει γίνει ακόμη από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Ίσως με μία μορφή ανακοίνωσης θα μπορούσε να είχε γίνει και να ενημερώσει τον κόσμο.
Ίσως βεβαίως να θέλει πρωτίστως από την πλευρά του να υπάρξει μία οριστική εξέλιξη στην υπόθεση ανάμειξης του Ανδρέα Παντελή στην ΠΑΕ Ηρακλής και το να κάνει μετά, αλλά τουλάχιστον όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούσε να είχε απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Πού ακριβώς όμως βρίσκεται τελικά η υπόθεση και ποια είναι τα δεδομένα, που υπάρχουν πλέον στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Παντελή στην ομάδα; «Έρχομαι την Τρίτη (σ.σ. αύριο) στη Θεσσαλονίκη…», είπε χαρακτηριστικά στο «Μ» ο Κύπριος επιχειρηματίας λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο και συγκεκριμένα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μην υπάρξουν συζητήσεις από κοντά με τον Ρέμο, αλλά σήμερα αναμένεται να γίνει επαφή μεταξύ δικηγόρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες σε περίπτωση που αναλάβει την ομάδα. Ο ίδιος, όπως έλεγε το βράδυ του Σαββάτου θέλει να έχει τον έλεγχο της ΠΑΕ, να γνωρίζει τι γίνεται. Όταν αναλαμβάνει κάτι, να το κάνει εντατικά και προσεκτικά, να έχει την επίβλεψη του. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του. Αυτά έλεγε ο ίδιος ο Παντελή.
Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης στο διάστημα της παρουσίας του στην Τρίπολη, αλλά και κατά τη διάρκεια της παρουσίας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδειξε να είναι ενήμερος για την κατάσταση στην ομάδα, αλλά ακόμη και για τις προσφυγές των Τούμα και Μπόσνιακ, που εκκρεμούν και σίγουρα «βαρύνουν» την ομάδα. Είναι επίσης χαρακτηριστικό, πώς ο Παντελή είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Πέρα από τον Ρέμο φυσικά και την κοινή παρουσία τους στο γήπεδο, ο Παντελή συνομίλησε τόσο με τον Γρηγόρη Φανάρα, όσο και με τον Δημήτρη Μαργαρίτη. «Σύντομα, θα α ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παντελή. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ του ιδίου και του Ρέμου. «Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι σε όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν», λέει χαρακτηριστικά από την πλευρά του. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, αυτό το οποίο προέκυπτε επισήμως, είναι μία αισιοδοξία ότι το θέμα θα έχει τελειώσει οριστικά μέχρι και αύριο… Θα κλείσει θετικά, όπως επισημαίνεται, με την έννοια ότι θα επέλθει η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, ύστερα από αρκετές συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: