Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Σηφάκης: "Θέλουμε παθιασμένα τις νίκες"


Ο Μιχάλης Σηφάκης με τη φανέλα του Αρη Ο Μιχάλης Σηφάκης ήταν άτυχος στην αναμέτρηση με τη Λάρισα και αποχώρησε τραυματίας. "Δεν μας μπήκε καλά ο μήνας που είναι πολύ καθοριστικός για την ομάδα. Το γεγονός του τραυματισμού μου με στεναχωρεί πολύ. Το θετικό είναι ότι με θεραπευτική αγωγή θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Το άσχημο από την άλλη είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ηρεμήσει ακριβώς το πόδι μου, πρέπει να περάσει 48ωρο για να έχουμε πληρέστερη εικόνα".

Σε δηλώσεις του στο Αρης FM 92,8 σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα τόνισε: "Χάνω το παιχνίδι με την Καβάλα. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και δεν πρέπει να ρισκάρουμε. Όλα είναι ντέρμπι. Όχι μόνο η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι".

Αναφορικά με τους αναπληρωτές τερματοφύλακες σχολίασε: "Το βασικό είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Προσωπικά είμαι κοντά τους είτε αγωνίζονται είτε όχι. Είμαι βέβαιος ότι θα με αντικαταστήσουν επάξια".

Για την άνετη επικράτηση του Αρη με 2-0 επί της ΑΕΛ δήλωσε: "Ήταν μια καθαρή νίκη. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αποβολή του παίκτη της Λάρισας αλλά ο Αρης έτσι κι αλλιώς ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε γρήγορα γκολ με το εκπληκτικό σουτ του Ναφτί και αργότερα με τον Κάμπορα. Είναι λογικό όταν το σκορ είναι 2-0 και δεν δέχεσαι πίεση να χαλαρώνεις λίγο όπως κι εμείς χαλαρώσαμε στο β' ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση. Ο κύριος Κούπερ ο οποίος είναι εξαιρετικός στον πάγκο της ομάδας ζητά από εμάς αυτήν την σταθερή απόδοση. Αν δεν υπάρχει σταθερότητα δεν μπορείς να έχεις υψηλές βλέψεις".

Όσον αφορά την συμπλήρωση ενός έτους από το τελευταίο πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα ο ίδιος επισήμανε: "Είναι αρκετός καιρός που η ομάδα δεν έχει κερδίσει πέναλτι, αλλά ίσως στα επόμενα παιχνίδια αλλάξει κάτι. Πρέπει να είμαστε θετικοί. Η διαιτησία τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ας φροντίσουμε να έχουμε και εμείς και ο κόσμος λίγο παραπάνω υπομονή για το καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για το ματς με την Καβάλα ανέφερε: "Δεν ξεχωρίζουμε ούτε την Καβάλα ούτε κανέναν αντίπαλο. Με όποιον κι αν παίζουμε θα μπαίνουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το κλειδί της νίκης το έχει ο ’ρης. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας είναι ο κακός της εαυτός".

Τέλος για την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα τόνισε: "Βρίσκομαι στην εθνική και συνεχίζω τις θεραπείες μου, Αν αποκλειστώ από την εθνική ταυτόχρονα αποκλείομαι από τον αγώνα της Κυριακής. Οπότε συνεχίζω εδώ τις θεραπείες μου κανονικά. Δυστυχώς αγωνιστήκαμε σε κακά γήπεδα , με κακό καιρό και δυστυχώς φέραμε τραυματισμούς.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι όποιος κι αν αγωνιστεί στη θέση μου θέλει την στήριξη του κόσμου. Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει και θέλουν ίσως παραπάνω και από τον κόσμο τις νίκες. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: