Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Μπαπτίστα: "Οδυνηρή ισοπαλία με Νάπολι"


Ο Ζούλιο Μπαπτίστα Ο Ζούλιο Μπαπτίστα παραδέχτηκε ότι η απώλεια βαθμών στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νάπολι (2-2) υπήρξε οδυνηρή για τη Ρόμα. Οι "τζαλορόσι" δέχτηκαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ενώ είχαν προηγηθεί με τέρματα του Βραζιλιάνου άσου και του Μίρκο Βούτσινιτς.

«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά κανένας μας δεν περίμενε ότι δε θα νικούσαμε μετά το 2-0», δήλωσε ο Μπαπτίστα μετά το τέλος του ματς, που άφησε τη Ρόμα επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ιντερ και τρεις από τη δεύτερη Μίλαν, η οποία επισκέπτεται το Ολίμπικο το Σάββατο.

"Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και βρεθήκαμε κοντά στη νίκη, αλλά μετά ισοφάρισαν και είναι κρίμα. Η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα και μας προκάλεσε προβλήματα, όταν βγήκαν μπροστά δύο ή τρεις επιθετικοί της. Τώρα πρέπει να τους νικήσουμε όλους για να παραμείνουμε εκεί που βρισκόμαστε, αρχής γενομένης από τη Μίλαν. Εχουμε μία μοναδική ευκαιρία, να νικήσουμε μπροστά στους οπαδούς μας και να τους πλησιάσουμε στη βαθμολογία", κατέληξε ο Βραζιλιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: