Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ντελ Πιέρο: "Εχουμε σοβαρό πρόβλημα"


Ο Ντελ Πιέρο πανηγυρίζει Σε μπελάδες μπήκε η Γιουβέντους μετά την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Παλέρμο (0-2), σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας» ανέφερε ότι τα προβλήματα πηγάζουν από το ότι η ομάδα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, με αγώνες κάθε τρεις μέρες.

«Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και βρισκόμαστε εκεί εδώ και αρκετό καιρό», σχολίασε στο Sky μετά το ματς με την Παλέρμο ο 35χρονος άσος. «Δυστυχώς, όταν αυτό συμβαίνει για τρεις εβδομάδες, όταν παίζουμε κάθε τρεις μέρες, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Μας λείπουν επίσης σημαντικοί παίκτες και ελπίζουμε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε ο Ντελ Πιέρο.

Πάντως, δεν παρέλειψε να εκφράσει και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια. «Ένα πράγμα που με κάνει περήφανο για την ομάδα μου είναι το ότι οι παίκτες της τα δίνουν όλα. Οσο για το συγκεκριμένο ματς με την Παλέρμο, μπορεί να μην πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά δεν θα έπρεπε να απογοητευόμαστε», κατέληξε ο Ιταλός επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: