Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ: «Εναν μήνα εκτός ο Φερνάντες!»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ασχημα είναι τελικά τα μαντάτα για τον Ντάριο Φερνάντες, καθώς όπως αποκάλυψε σήμερα (1/3) ο γιατρός του Αρη, Βαγγέλης Πανταζής, ο Αργεντινός μέσος δεν θα απουσιάσει τελικά για 10-15 μέρες όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά περίπου έναν μήνα!

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε αλλαγή στο 15ο λεπτό του χθεσινού (28/2) αγώνα με τη Λάρισα, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί πόδι στο οποίο είχε τραυματιστεί και πάλι, μένοντας έξω για διάστημα οκτώ εβδομάδων.

Οπως τόνισε ο Βαγγέλης Πανταζής, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο Αργεντινός έχει υποστεί νέα θλάση, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σημείο που είχε την προηγούμενη: «Πάντα στενοχωριέμαι όταν υπάρχουν τραυματίες στην ομάδα αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Θα ήταν καλύτερα να μην τραυματίζονται οι παίκτες αλλά δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, έτσι είναι η δουλειά τους. Πάντως προχωρήσαμε άμεσα σε τομογραφίες στους Σηφάκη, Φερνάντεζ για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχουν τα παιδιά», είπε αρχικά ο κ. Παντζής.

Αναφερόμενος ειδικότερα για τον τραυματισμό του Φερνάντεζ, ο κ. Πανταζής τόνισε: «Ο Νταρίο έχει ουσιαστικά μια νέα θλάση, λίγο πιο κάτω από το σημείο που είχε την τελευταία, δεν είναι πάνω στο παλιό τραύμα άρα δεν μιλάμε για υποτροπή ευτυχώς. Όπως μου είπε ένοιωσε την ενόχληση όταν πήγε να δώσει μια πάσα και ευτυχώς το κατάλαβε γρήγορα και δεν είχαμε κάτι χειρότερο. Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να μην κάνει μεγάλο αιμάτωμα και έχουμε προβλήματα στην αποθεραπεία. Κρίμα πάντως για το παιδί, έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήταν κανονικά στις προπονήσεις, τον προστατεύσαμε από την υποτροπή αλλά ήταν πάλι άτυχος. Ο Νταρίο λοιπόν θα μείνει εκτός αγώνων για ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων, θα χάσει λοιπόν όλους τους αγώνες της ομάδας μέσα στον Μάρτιο».

Οσο για τον επίσης τραυματία Μιχάλη Σηφάκη, ο κ. Πανταζής ανέφερε: «Ο Σηφάκης είχε κάνει παλαιότερα μια εγχείριση και είχε αφαιρεθεί ένα τμήμα του μηνίσκου και στην μαγνητική φάνηκε ότι έχει δημιουργηθεί εκεί μια κύστη. Έτσι σε ένα άλμα μέσα στο παιχνίδι ένοιωσε έντονη ενόχληση και πόνο, ήταν κάτι που υπήρχε ουσιαστικά αλλά τώρα τον ενόχλησε. Μετά την μαγνητική, του έκανα μια ένεση και πήγε στην αποστολή της Εθνικής, μιλήσαμε σήμερα το πρωί και μου είπε ότι ο πόνος υποχώρησε κατά 80% περίπου. Είναι στο χέρι του να αγωνιστεί το Σάββατο με την Καβάλα, αν δεν πονάει μπορεί να παίξει αλλά άποψη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να περιμένουμε 10 μέρες να υποχωρήσει τελείως η φλεγμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: