Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Καβάλα-Πανιώνιος 1-1

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/1c338afe3a6c47b8b053316eb329db9f_L.jpg?1271604413?1271604413?1271604413Η Καβάλα έμεινε χωρίς νίκη από τα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει το πριμ της 6ης θέσης. Η ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο ήταν αρκετή για τους «αργοναύτες» που όμως για ακόμα μια φορά δεν ικανοποίησαν... ο παιχνίδι δεν ήταν της... φωτιάς, ωστόσο υπήρχε το κίνητρο της 6ης και φυσικά το πριμ. Η Καβάλα είχε να γευτεί τη νίκη από τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά τα 250.000 ήταν ένας σημαντικός λόγος για να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στους «κυανέρυθρους». Το τελικό 1-1 μπορεί να μην έδωσε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, ωστόσο η ήττα του Αστέρα στο ΟΑΚΑ έδωσε από το «παράθυρο» την προνομιούχο 6η θέση.

Πρώτο τέταρτο και... τέλος!

Τελευταία νίκη της Καβάλας ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου και οι «αργοναύτες» ήθελαν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να σπάσουν το άσχημο σερί και φυσικά να βρεθούν στην 6η θέση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 7' ο Ρινκόν δέχθηκε με... ευχαρίστηση την ασίστ του και με ωραία προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Η χαρά όμως των γηπεδούχων κράτησε μόλις για έξι λεπτά και... υπεύθυνος ήταν ο Ιτάνζ. Λάθος του Γάλλου γκολκίπερ και ο Γουνδουλάκης με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Κάπου εκεί όμως τελείωσαν όλα..., ο ρυθμός έπεσε και οι φιλοξενούμενοι απλά πίεζαν την Καβάλα. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο, προσπάθησαν, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Καρδιοχτύπι με Ντιέ

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να μην είναι διατεθειμένες να προσφέρουν πολλά. Ο Πανιώνιος είχε ένα σουτ με τον Μπουβάλ στο 47', ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ και αυτή ήταν ήταν και η καλύτερη φάση του β' μέρους. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων, δυστυχώς δεν ήταν κάτι αγωνιστικό, αλλά ο τραυματισμός του Ντιέ στο 78'. Στο φάουλ του Μπάλαμπαν, η μπάλα βρήκε το πρόσωπο του παίκτη της Καβάλας και ο τελευταίος έχασε τις αισθήσεις του. Μάλιστα, ο Ντουγκλάο τον πήρε αγκαλιά για να τον βγάλει γρήγορα έξω και ο παίκτης αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο της Καβάλας. Οι δυο ομάδες το μόνο που... κατάφεραν ήταν να τελειώσουν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Οικονόμου στο 81' και Σάμαρη στο 86'. Συνθέσεις:
Καβάλα: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Σμολάρεκ, Ρινκόν (77' Γιάννου), Οικονόμου, Σόσιν (61' Σουλτανίδης), Φερέιρα, Ντιέ (61' Πετκάκης), Ονουάτσι, Θεωδορέλλης

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μπαρόνι (89' Κουμορτζί), Όμο, Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Κούκετς (72' Λουκίνας), Γουνδουλάκης, Μπουβάλ (72' Μανιάτης), Σάμαρης, Αναστόπουλος, Κοντοές

Δεν υπάρχουν σχόλια: