Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Σε ρυθμό ρελαντί… ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 4-1

Σε ρυθμό ρελαντί… ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 4-1

Καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, πέτυχε τέσσερα γκολ και τελικώς επικράτησε με 4-1 του Εργοτέλη στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας…

Στο 2′ σέντρα του Βιεϊρίνια από δεξιά, σουτ του Σορλέν, η μπάλα στα δίχτυα, 1-0. Στο 10′ σέντρα του Λίνο κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς, η μπάλα ξανά στα δίχτυα, 2-0. Στο 17′ εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια από δεξιά, ο Τσιρίλο με σουτ στην καρδιά της κρητικής άμυνας, πέτυχε το 3-0. Στο 22′ σέντρα του Σορλέν, προβολή του Παπάζογλου, άουτ. Στο 24′ πλασέ του Βερπακόφσκις από πολύ πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε παράλληλα από την εστία του Χαλκιά. Στο 27′ ο Παπάζογλου έκλεψε την μπάλα από τον Σαρρή και με πλασέ σημείωσε το 4-0 σε ρυθμό ρελαντί.
Στο 46′ ο Χρυσοφάκης ξεπέρασε τον Λίνο και με σουτ εντός περιοχής μείωσε σε 4-1. Στο 50′ σέντρα του Σορλέν από αριστερά, πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι του Μουσλίμοβιτς, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 69′ σουτ του Μουσλίμοβιτς, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αθανασίου.
Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών).
Κίτρινη: Ορφανός.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν (71′ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (76′ Εντίνιο), Παπάζογλου (64′ Φιλομένο), Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαβίνι.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (64′ Καρέλης), Ορφανός, Τζούνιορ, Μπερτόσα, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (71′ Σιάκκας), Τσεσνάουσκις, Σασιασβίλι, Σαρρής (46′ Χρυσοφάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: